Dodo

istume dodo hotellis riias. dodo oli älis imedemaal raamatus miski mõttetu loom. päeval kooserdasime mööda riiat, linn kavala näoga lätlasi täis. saa neist aru kas ongi lätlased ja kuue varbaga räägivad enamasti vene keelt.

põhja euroopa lennud on riikide kaupa suletud. need piletid mis välja nurusime ei maksa midagi. uk ei võta lende vastu ja ryanair ei lenda kuni 13.00 16. aprillil üldse. hiljem kes teab.

islandil kuuldavast on võlast pääsemise nimel veel üks suurem vulkaan ka millega euroopat terroriseerida.

raidi räägib praegu toivole auku pähe et tal on viisteist min aega asju pakkida ja meile riiga auto tuua. variant üks sõidame ise ja tühja autost las vedeleb dublinis (jõime ühe õlle ja mõte löiigub vabalt), variant kaks sõidame calais’st praamiga üle ja doverist rongiga holyheadi suunas edasi (kolm [mberistumist piletid 157naela ja raha kokkuhoidu ei ole),  variant kolm toivo sõidab holyheadist tagasi (toivo ei taha sõita). holyhead on wales’s see koht kust praam dun laughaire läheb.

variant neli on sõit edasi lükata. mai algusse.