Iiri meri

seda viga enam ei teinud et neptunile rummi ei andnud. are algul kallas pudelist, aga kindluse mõttes jootsime veel tassistt ka. igavese klõmaka sai.

saime kohe merele väljudes mitmel krral võrgupoidele pihta, tiirutasime ringi et tee leida kus mõni jalgu ei jääks.

kelle seitsmeks oleme iiri meres arklow bank st avamere poolt mödas. tuul oli soodne ja parasjagu et pooled said kalu toita. moment päike ja tuuletu, meri vaikne. plõksisime loojangut ja meres olevaid tuulikuid, 78 
meetrised, 104 meetrit labad.

seda rasvast 35 jalast vaala ei paista kuskil, ainult kormoranid ja raidi vannub et nägi hüljest, aga tal oli eile toidumürgitus. piimast rummiga kusjuures, rumm pole kindlasti süüdi. iiri piima müüakse kõrrepiima pakendis, aga ta jõi kohe mitu ja veel suurest pakist peale.

ravib siin ennast nüüd neljaviljapudruga. tiidul on üldse täielik dieet.

sõidame mootoriga, autopiloot juhib. üsna harjumatu et rool on rohkem jalus ees. prantsuse ilmaennustuse järgi on suht vaikne keskööni. seni oleme keskmist kiirust saanud hoida 5-6 sõlme vahele. hoovused aitasid 
päeval kaasa, siis oli suisa 8-9 sõlme.

öösel võtame suuna rohkem inglise rannikule, näis kust täpselt, kas sõidame smalls saarte vahel või avamerel.
võimalik et ei ole paiguti levis, praegugi kallas on ainult aimatav.

satelliittelefoni number on +88 1651451594.