Kökar

Kökar on korra juba külastatud kivirahn. Üks punkte kuhu eestist tulles hea sattuda või enne läänemerd ööbida. Saun pandi kütte ja võga mõnus oli. Asja ette läinud koht.

Ühed hullud tulid veel, poolalipuga jaht. Aga peal kaks soomlast ja üks poolakas. Gdanskist, uus jahi mudel, promovad seda soomes. Pidi hästi jooksma ja näha oli ka et võib tõesti hea olla. Poolakate hinnad muidugi on kaunis sela lähedal kus vahet enam pole.

Vennastusime kergelt saunas. Ruts hull käis ujumas ja soomlased ka  ei saanud sitemad olla.

Tagasiteel saime 10-12ms hommikul ja õhtupoole kiskus ka tiuult üles, pidime kurssi tuule järgi leebemaks korrigeerima, purje all ei saanud enam sama pidada. Roman oli pardal, lubas laineid nautida. Ei nautinud. Öösel oli rahulikum ja koidu ajal lausa plekk. Täpselt päiksetõusuga saimegi Veskiviigile tagasi.