Kröslin

Peenemünde lähedal asuv jahtsadam. Uus, suur ja väga hästi välja ehitatud. Start kl 5 ja 14 tundi tulime üle mere, pool teed oli teine päris kuri ja kallas vihma. Soe front hakkas üle minema eila, täpselt õpiku järgi, täna olid punktid 4 ja 5. Puffin tuli auga välja, 10-12ms tuult paneb selle alles õieti seilama.
Võitsime Peenemünde poole keerates paar tundi, sai varem päeva õhtule ja homme saab lühikese otsa teha. Muidu oleks ehk tekkinud jälle idee kl 5 minema panna, või kohe… Sest järgmine sadam oleks ehk Gedser taanis või põikaks Travemünde-Rostocki kanti.
Homme läheme lühikest otsa Stralsundi.
Peenemünde teel olid päris militaarsed tulejuhtimiskeskused vms need punkrid meres iganes olid. Mahajäetud. Jõe peal ka tulepunktid. Sadamas viisnurgaga alveelaev, nagu miskine raketikompleks oli peal.

See endine idasaksa siin tuleb tuttav ette. Tüüpiline maja on kahe omanikuga, pooleks, eri värvi, eri katus, korsten aed, aknad ja mis iganes. Lagunenud maju ja sellist imet saksas nagu porilomp on ka paljuvõitu.