Klinthamn

Tulime üle mere Taani. Tuult 10-12 ms, Paiguti rohkem. Praktiliselt vastu. Tulime nagu tuul lasi purjetada, enamus maast purjelappidega ja õhtu poole kui 9ms kanti puhus siis mootori jõul otse sadama suunas. Muidu oleks Trelleborgi sattunud, kalapraad ka ootas.

Laev põrus löökaukudes, Kapid ragisesid, sahtel lendas, laev püsis koos küll. Monitori kinnitus oli keeruline küsimus. Nüüd kui see ajma pani, elektrikilbis lüliteid lülitas jne, sai teine nelja puukruviga lihsalt laua külge. Lihtne.

Klithamnis tuntud kalarestoran. Tänane päevapraad oli kaks lesta. Sihuksed taani lestad, mitte nälginud lapikud nagu väinameres. Eelmine aasta käisime ka siin. Rutsi nägu oli meeles. Nüüd võttis kala asemel shnitsli, Ilmselt jääb nüüd elu lõpuni meelde. Idee on iga aasta siia sattuda ja praad võtta. Tasuks sõitmist.

Jänes pani küla vahel ringi.

Joome praegu teed. Kes ei usu pole vaja.

Homme Kopenghaagen 49nm