Noorderhem

Muudkui täristame mööda kanalit edasi, neljas kord aga ikka seda veehullust siin lahe kaeda. klubisadam jällegi. linnulauluga. päeval korra parkisime ja käisime poetiirul. vesi sai otsa sestap sadam ja naljakal kombel siin ka rikkumata internet. mis pidi küll klubihoone piires levima aga saime tugijaama taha ja nüüd kuritarvitame hoolega. pildid saab ka üles. dieppe’st alates. ago on usinalt plõksinud, mul kanal juba varasemast pildis. mõni laine-film on ka aga neid ei ürita laadida.

homme stardime siit järve pealt haarlemi suunas kanalisse. kui täna oli min sügavus 4m siis homme max 2.7m ja lõiguti 2.3m. tänase 4m kanali peal kannakpööret tehes käis ka tüür korraks läbi liiva. homne on päris täppisvärk. sildu on haarlemi kandis ka nagu putru ja hommikust liiklust piirab raudteesilld. just avastasime veel mingid blockingu teated haarlemi kohta 2x päevas.

ilmselt jääme haarlemi kust kalev saab hommikul shipholi vehkat teha.aga siis oleme ka ijmuidenil ja vasakul on põhjameri ja paremal amsterdam. valik on veel lahti kas minna markenmeeri mööda või otse merele.