Borgholm

Oleme Are unitustemaal. ojamaal ehk öland. ootamatult huvitav koht see borgholm. okei kindlus kah nagu igal pool aga suur sadam ja palju külaliskohti. ja galateia uhkes üksinduses. linn täis kõrtse ja välikohvikuid. kõik valmis pandud. aga kinni ja tühjad. ilmselt järgmine nädalavahetus on masse oodata. täna ei ole kedagi eriti peale tulnukate oriendist. igatahes lahe koht. kalmar kahvatub kõrval.

tulime kalmarist ka läbi. nafta pitstop tuli hea ajaga. aga siin on ka.

päevakava on sihuke et kl 5 minema ja seitsme kaheksa vahel jõuame kuhugi. siis tuleb veel linn üle tsekata. karlskronas tegime külma arve. polnud kuhugi ega kellegile maksta. teoreetiliselt parkimisautomati aga vähemasti kolmes mille leidsime sellist asja ei olnud. riigirootslane jällegi dushikoodi ei avaldanud, hakkas keerutama. suslik sihuke.

homme gotlandile. tundub naftatuul olema.

ago dzinn siiamaani alles.