Trequier

55 nm oli tulla, vastutuult tegime siia saamiseks track järgi kokku pealt 75nm ja kella 1400 asemel olime jõe suudmes pea 1800. Ehk siis peenelt kalkuleeritud tõusu ajal saabumise asemel tulime padu mõõnaga. Jões vett eriti ei olnud. Saime kohale küll. Vastutuul oli siiski leebe ja pealelõunal vähe ka päikest. Sööjaid oli siiski vähem kuigi Raidi tegi putru.

Siia tulla tasus küll, linn on väga äge. Võtab iga maja pildistama. Lisaks on siin miskine kultuurifestival, ühed pillimehed lõpetavad ja teised alustavad.

Selline tervitus siis oli siin linnas. Drigendi töö on lahe.

Põse töö on selle pilli puhumises peamine. Meister teeb nii.

Ja teised lõbusad piliimehed.

Tänane jõge mööda merele minek peaks olema viimane põhja poole kurss. Edasi lõunasse.

Läheme kl 1500 välja ja ööseks merele nii saja miili ringi, ümber nurga ära. Tee peal on üks Biskaia atraktsioone pudelikael nimega Chanel du Four kus peab kelle pealt 0800 kanti olema. Niisiis peab kiirust hoidma, on tuult või mitte.

Prantlased käivad jopedega, ega neil paksemaid riideid ilmselt olegi. Räägivad ingise keelt küll, sinna läksimegi. A-la carte kolplektlõuna, eelroog ei ole mälus kohta leidnud, Galettes tai moodi, desset La Colonel (jäätis vodkaga), Raidi muidugi Burger.

Ära kuivanud veerikas jõgi kust õhtul üles tulime. Raamatutes öeldakse et ärge öösel üritage.

Paar linna pilti ka.

Kassikausside pood