Martinique Marina du Marin

Kiirtee laulikud olidki õhtul actioni korraldanud. põlenud asfakt ja muidu rasked kriimud teel. Rusud olid koristatud. Bensiinijärjekorrad ikka olemas ja pikemad.

Laeva saamise päev. Pühapäev. Poed pannakse kini 1200-1300AM nii et tamp on taga. Nimekiri on muljetavaldav ja Twingodesse mahuvad hädavaevlt meie ja pagas. Mitu ringi tiirutada. Ostuteam läks 8km kaugusele sest siin on letid lagedad. Edasi veel puuviljaturg. Ja siis autod tagasi.

Ostsin siit koletumat kalapüügivarustust. 50-60kg tuna võiks selle varustusega kätte saada. Konks (diam 30mm ehk) pandi käsitööna jõhvi otsa jne. Võiks trollida kuni 10kn kiiruseni. Ja paar 5-15kg prügikala trollingut ka.

St. Luisi ankeedid saime täidetud. Justkui anti permission uk territooriumile siseneda. Homme on näha. Hullemad ankeedid mis nähtud. Sünnikoha postiindeks näiteks, perekonnaseis. Ja süstide kuupäevad, kusjuures kolmandat nad veel polnud jüudnud veebi progeda. Kõik personaalne ja üks ankeet ca 30min toksimist.