Sneek ja Urk

eile sneekis oli nii palju x sajandi maju et ei osanud enam kuhu suunas pildistada. ja mihuke neist vanem on kui teine.

sneeki sõitsime suisa üle põldude otse. üks kohalik läks ees. staande mastroute mida kaardil veel pole. säästsime ennast ühe raudteesilla taga passimisest ja kaks tundi sõiduaega. ja nägime karjmaid ja karjamaid ja karjamaid ja võtsime õhuvanne, silo ja sitahaisuga. ahvatlevalt palju tallesid oli kallastel, shaslõkk

pidasime mardi sünnipäeva. raidi sai lõpuks torti.

ühesõnaga sneek on selline vinge linn ja täna oleme jälle samasuguses. urk.

lemmerisse pidama ei jäänud. iljselmeer on käes, see suur sisemeri ja siit saab siiasinna. täna jäime urk-i pidama. ees on suur a6 magistraali sulgev sild. homme katsume selle alt läbi saada ja läheme kuhu mastitee üldiselt ei vii. 

käisime ujumas. vesi on ca 16-17 kraadi. täitsa talutav. 

raid on kõik oma varbad vastu laeva puru peksnud. tont teab milleks ta ennast sedasi nuhtleb