Ermione

passime siin sadamas. kohalikud sadamaohvitserid pakkusid et tuleb 10bf tuult, see siis 25ms või nii. ja hakkasid paate omavahel kokku siduma. ühed sakslased põgenesid hirmsa vilega teise kaisse. no me siis ka välja ei sõitnud.

10bf siiski siin pole, aga on tõeliselt puhanguline ja see mägedest tulev iil on 15-17ms. vinge äiksepilv käis üle ja vihma kallas ka üksjagu. me oleme kohe kivide kõrval köies ja paremale poole meil teed pole. vasakpoolne laev ja ankur hoiavad sinnapoole minemast.

reisilaevad, tiibur ja katmaraan mis siin käivad lasevad suisa sadamas täie gaasiga ja korra juba kiskus meil ankru lahti, mootoritega huugasid ja hoidsime kaist eemal ja mõtlesime juba kuidas me ilma kividesse minemata siit kitsikusest pääseme. kuni kohalikud paadiga meie ankru kaugemale tagasi transportisid. päris igav ei ole.

aknas vaadates on tubateater. kel ujub vender minema, kes sehmib niisama mõttetult  ringi, mis koer on kail ja kes juurde sõidavad ja mis nad peale hakkavad. sellised rõõmud.

are ostis kaardid, tahab meelisele bridge õpetada. ilmselt et teda rahast koorima hakata. ago peletab bandzoga pahasid vaime.

homme ilmselt paneme siit ikka ajama. kuigi tuul püsib kolmap hommikuni suht sama vastik. vihma vähemasti enam ei lubata.

paar pilti sai ka üles. internet ei lase eriti üles laadida. kohalik kõrtsmik jagab käibe tegemise eest pileteid ja dushiruumid ka tema omad. ja elektri barabani tõi.