Spetses

järgmine saar. see sõit oli juba puhkuse moodi. tuul ei ulu ja vihma ei saja. lausa purjetasime aga nüüd on teistpidi häda sest tuul kadus.

katamaraani purjetrimm ja sõit on ikka teine. ei saa äelda et 40 jalane taga järgi oleks tulnud. aga no eest ära ka ei saanud ja tuule mõttes oli segane seis. et kumb rohkem tuul sai ja kuna. selge on see et see laev kuulab rooli halvasti, rool on tuim ja raske. võibolla lagooni omapära, tundub teine üldse ehitatud sandisti ja keskpäraselt.

selge on et kui tuult on siis see kolakas purjetab küll. ja autopiloot on olemas ning rooli keerata tuleb kui muud targemat teha pole.

saime spetses saarel sisesadamasse, vaba auk oli reserveeritud nafta saamise kohas. aga tundub et siin käib hoopis kaikoha äri. kui muidu sadamapolitsei röövis meid 1.76eur ja kahe päeva eest tervelt 1.72eur. siis siinse seimise luksuse eest võeti eesti hinda, siinse korra kohta ülimalt rasvaselt – 25eur. hea et nad tallinnas käinud pole. seal saab tühermaa ja viinapoodide nautimise eest rohkem võtta.

lahe asula ka siin saarel. autosid mõni üksik. õlleauto näiteks. kõik kimavad rolleritega ja atv-dega ringi. vinge sandaalipood.tuhandeid sandaale. 

täna siis läheme teist tiiru hydrat võtma. ei saa ju alla anda.