Lohusalu

Lohusalu Veskiviigi sõit. Kena ilm aga külm. Avasime hooaja ka Lohusalus. Vähemasti Eesti laevade osas, üks suur hollandi liupuga laev oli sisse jõudnud. G4S mees nagu ikka oli kõpsti kai peal vastas. Ei vett ega kütet. Peldikud kinni, hommikul olid siiski lahti. Ette rutates olgu öeldud et mõni aeg hiljem Stockholmi kesklinnas Vaasa muueumi külje all vabandati ette ja taha et meil remont ja segadus ja leedid ei saa pesta ja üleüldse pole hooaeg ja võeti ainult elektri raha. Kuigi kõik toimis tegelikult, dush ja vesi jne. Lohusalus sellist lollust loomulikult ei tunnistata, nagu oli üks kalleimaid sadamaid Läänemerel nii ka on. On sela siis midagi või ei, piisab kai + G4S siis on kõik okei.

Veskiviigil ainus. Esimesed kes vees. Vesi nii madal et Grand Holm kai ääres sai kiil kõmaka. Pidi seal ju muda olema. Kahtlaselt tõsine kõmakas oli. Lugesin Klaevile just sügavusnäite et demoda et seal on võimalik jahti pidada, demoefekt.  Võiks vanduda et enne on ka täpselt sama koha pealt üle sõidetud.