Omo

Omo sadam ja saar suures beldis. Päevitusreis. Vesi 13.6 õhk 8-9 kraadi. Tuult parasjagu niipalju tagant et õhk ei liigu. Päike võtab hullult. Päikseprillid põlesid näkku. Tuul on lõikavalt külm.

13 kraadine vesi on oluline, Raidi lubas ujuma minna kui üle selle. Seni pole nalja saanud.

Meri oli üksvahe paksult pringleid täis aga ainult kaks tulid ennast korraks tutvustama.

Et kas Omo saarel on Taani lipp või mõni muu lipp. Osutus hoopis aiandushullude saareks. Kõik kiviaiad on klumbid ja sirelid-lillled õitsevad. 3km on pikim distanst, pood 1.2. Kogu saar. Kõik tervitavad. 
Sadama kõrtsist tellisime kana. Tuli pool suurt lindu ja sedasi kartuleid et ära süüa ei jõua. 85 kronorit. Ehk ca 10eur. Taani kohta pool hinda, Eestiga võrreldes kogus x 2. Kanal kana maitse, tea mismoodi see siin õnnestub.
Siin on väike koht sõbralikum ja hind odavam. Eesti saartel, ekstra Hiiumaal viimasel ajal…
Homme hakkab päeva peale jälle puhuma. Ilmselt stardime varem. Üks öö veel Taanis. Pühapäeval kui tuul vaibub hakkame joonelt tagasi seilama. Eelmine aasta kobatas kolme päeva ja kuue tunniga Klintholmist Haapsallu.