Warnemünde

siia saime purjetada. viimane neli miili enam ei viitsinud. ajasime ühe saksaga võidu. tuli järgi, hakkasime siis käsitsi sõitma, enam ei tulnud järgi aga  tunniga nihkus siiski sadakond meetrit ette. blamaazh täiega. selle hasardiga saime suht kiiresti üle mere. teravalt vastutuult muidugi.

ruts keetis kapsast. sardellidega. retro. sprayhoodi all haises nagu balti jaam. õudne. pärast ägises ja kaebles ja halas. kapsanähud. tervisekindlustus ka tegemata. ei tohiks nii kapsast tarbida üldse.

kruiisikas regal princess läks välja. pasundas mitmest torust. puhusime oma torust vastu. nüüd need stena line laevad häbenevad oma naba.

tuleme nüüd poola ranna poole. are hakkab kolmap vastu sõitma.

jälle kord on internet. mõni pilt sai üles. põhjamerel cuxhaveni poole minnes läks neljamastine päiksetõusuga mööda. päris kena pilt oli.