Leba

poola. 200nm tulime tulise jutiga sest õhtul tuleb tuul. 5.5kn arvestuse lõime viie tunniga. alguses oli raskusi 5kn hoidmisega, lõpupoole enam alla 7kn ei lasknud. esimest korda kolme nädala jooksul ka bakstaak ja tagatuult.

noh, tasus varem saabuda küll. poola piirivalve võttis kotti. kolm kolli tegi protokolli. nüüd tehakse ei tea mida, antakse 25+5. me olevat nimelt ületanud ala nr 6 mida ületada ei tohi. kaartidel pole, see nende oma piirvalve ka kaardilt ei leidnud et ette näidata. navtexil teadet pole. poola oma kaartidel on olemas. lahe. et me oleks pidanud wannemündest seda kuulma. veel lahedam teooria.

küll pusisid, id kaarte spelliti ja viidi kontrolli ja fotoka aku pildistasid tühjaks. kohe näha et igav. üks ütles et väike linn kaks kuud ongi elu. neil ka ilmselt. niisiis pingutasid täiega. prantslased kalevi puffinit puistamas oli kökimöki. poolakad on hulka töökamad.

kui nüüd põrutada üle kaliningradi vene riigipiiri, see jama vast lööks üle. kusjuures ega seda piiri ikka ka hästi ei tuvasta küll. midagi kaardil on aga misasi see on on iseasi.