Under way

Hamble – cowes. esimene sõit. laeval purjesid lõpuni lahti ei ole enne teinud. ja välja ka ei tõstnud. ja proovisõiduks mõeldud päeval ulus tuul, nii et see ka jäi ära. nüüd siis esimest korda otsad kaist lahti ja minek wighti saarele cowes’i. 6nm ainumalt. inglise purjetajate meka hoida. teadagi. iga viies pood on purjetajatele ja iga kolmas kõrts. mõni pillipood ja toitu ka. täisvärk. kui nädalavahetusel marinetrafficut vaadta siis tundub et solent on kuivalt laevu täis.

kl 4 öösel startisime. noh, nagu ikka juhtub tuli politsei sappa. üks suur küna tuli just southamptonist välja ja keeras ringi. no me ehk läksime talle tsipa jalgu. tuututas oma pasunaga väheke. probleemi tegeliult ei olnud aga eks seal oli hoovus ka vinge, et sellest klotsist emmale hoida tuli 30 deg kaldasse hoida. politsei andis toki otsas flaieri et kuidas käituda. hahaa.

cowes’s elu köis täiega. rallikaid lati järjest vette. linn nagu öeldud ainumalt purjeklubide jaoks.