Mont st Michel

Kindluslinn ‘must see’ normandia nimekirjas. kalev siin nüüd neljandat korda. võtsime rendika ja käisime vaatamas. hull lugu sihukest ilma kraana ja kopterita ehitada. ikka kurjade inglaste tõttu vaja sihukest vaeva näha.

pildid saavad ka.

ehitati mis ta ehitati aga tundub et möbleerimiseni ei ei jõutud. turismihooaeg ei ole aga gruppe ja kooliõpilasi massiliselt täis. suvel ilmselt täitsa triiki täis.

homme kl 6 paneme algul põhja ja siis ida suunas ajama. tenerifele siiski ei pööra. jõuaks sinna ka, laevas on süüa nii palju et külmkapp on nagu imedemaa. otsid vorsti leiad kõiksugu kraami. homme n sõiduilm kuigi turbulentne ja sajune. tna oli hull tuul ja ei polnud kah palju parem.

meldung selline et are tuleb jällegi hiljem. uus number on 14. see nüüd kolmas edasilükkamine kui õieti mäletan. eks me saa sõidetud.