a Coruna

Teist korda see aasta siin. Ukrainlane Misha on alles ja koertepesula laev. Ilm soe, üllatavalt kui ilmateatega arvata võis, kampsuniga pole midagi teha.

Tulime eile läbi reisitõrke kadalipu. Vuelingu reisi ajad muudeti ja Air Balticu aega muudeti. Terve pakk lollakaid pabereid välja trükitud. Mida saksa täpsuse ja vene lolluse ristsugutisena Tallinnas tuhniti. Ja hiljem ei huvitanud see enam mitte kedagi. Riias ei vaadatud ka ID kaarti mitte. Barcelonas Kalevi QR kood küll skaneeriti kuna tal oli pagas ja pidi exit kasutama. Santiago de Compostelas polnud üldse mingit jama,

Peab jälle Sadamari kiitma – meile tehti low season hind siin üle oldud päevade eest. 14 eur päev. Takso saadeti lennujaama vastu. Takso pick up jaoks kusjuures on passiandmeid vaja – kohalikud ei tohi veel maakonna piire asjata ületada.

a Coruna sadamakapten ütles et homsest 08 maist läheb siin üldse kõik lahti. Praegugi linn paksult rahvast täis ja miskit tõmblust pole näha. Kõrtsid lahti. Maskiball küll jah.

Käisime söömas. Kalev sai pulpo portsust jagu. Ribi anti nii palju et pidi lõpu kaasa võtma. Ribi on siin lihaga. 9.50.

Homme oleme siin sest lõuna poole minekuks kisub vastikult tuuliseks. Puhanguti 17ms, swell 3-4m. Siia sadamsse ilmselt see purgaa ei jõua eriti üldse. Üritame aga pühapäeval koiduga sest tuulisest maanukist mööda saada. 40nm Muxia’sse peaks olema tehtav. Edasi paar päeva on küll ilm pekkis ja vihmane aga tuule poolest võiks olla võimalik edasi trügida.