St. Lucia – Soufiere Bay

Welcome to Paradise. Ütlesid my friendid jällegi aga no näed maale ei lasta. Oleme nüüd jälle vürstiriike mööda tagasi tulemas ja St. Lucial oleks 5 päeva vana testi vaja (kus külas seda Grenadiinidel tehakse huvitav) ja edasi Martinique tahab oma ja siis veel Air France. Lätile ei loe ka negatiivne test ja vaktsineerimine enam. Vaktsineerimine mis pidi kõigest sellest päästma. Mitte absoluutselt millestki pole päästnud ei EU sees aga väljas. Järjest jaburamaks kisub. Mida tsivilatsiooni poole – maskid ilmuvad jälle välja ja peab hakkama vaktsineerimispassiga vehkima. Ja testid veel lisaks otsa.

Tähtis teadaanne nüüd neile kes Soufiere reidil troppavad..

Meie tänased haldurid paadiga ‘Hope & Pray’ on ka vanaema oma äri vankri ette rakendanud. 78 aastane, hommikul lubati ka pilti näidata. Kokkama. Poisid tulid vaagantega suisa kellapealt.

Kana-kala-kanakaste-läätsekaste-riis-nuudlid-laim-miksikohlaikkartulivärk-salat. Süüa nüüd mitmeks päevaks. Terve laevastiku oleks võinud külla kutsuda. Kohalikud on õgardid?

Helistage Bradley Burt 1758-7324515 kui kõht koriseb. Mitte ainult vanaema teenused, ka dzinn ja jää tuleb imekombel ja kiiresti.