Saint Vincent – Chatebaulair Bay

Ootamatu elamus. Siia lahte satub turistide laev korra nädalas. Panime ankrusse, eemal paistvate notsude juurde. Mustad ja roosad. Sigade laht. Pea kohal mägedes on kanepipõllud. My friend tuli ja asjatas ja tõi banaane. Puu otsast.

Edasi täielik kohalik elu, ei mingit turismijama. Kes siin mida teeb võta kinni aga elu kihab.

Jagunesime, Kalevi punt sai vihma eest varjudes baarielamuse kus müüdi kõike alates mootoriõlist ja lõpetdes millega. Nurgas sajakilone mammi laseb 90 kraadist rummi ja täiega aborigeen akna taga. Ja kitsed ja sead ja kanad ja muu rahvas.

Me läksime koske vataama, sellesama my friend kes osutus külajoodikuks. Muudkui good ja bamboo ja waterfall ja clean. Vähe tüütu aga koledasti püüab. Kole ilus ürgorg, ega seda loodudst siin pildile saagi. Selline mastaapne metsik rohelus. Ja lõpuks kosk ka üle bambusilla. Metsateel mõned matseetedega metsikud aborigeenid ja kitsed muidugi.

Väga lahe igatahes, võistleb esikoha eest Laborie Bay ja Tobago Cay’ga

Ega kuiva kohta ka ei jäänud. Vihmutab üle mägede iga natukese aja tagant. Mõnus. Laine lööb ka üle kummipaadi kui maale minna. Ka mõnus. Telefon jäi siiski ellu.