Formentera | Playa de Mitjorn

Tulime kenasti külgtuules purjedega aga nagu pea iga päev pealelõunal tuul vajub maha ja tuleb vähe mootorit piinata.

Eile hommikusele kahele pilvele ei ole lisa tulnud.

Formentera ‘south beach’ lääneküljel pois. Riu hotelli külje all. Vesi mitte sinine vaid türkiissinine. Kristallselge. 7m kiilu alla ja põhi siinsamas nagu käega katsuda, detailne. Laeva vari põhjas näha.

Saime vist selle ranniku ainsa poi otsa mis siia kuidagi eksinud. On küll mitmest kohast lapitud aga ega tuult ka ei ole.

Galateia ainus laev ka siin lõuna pool kandis, me tegime tiiru ümber Formentera lõunaotsa. Teised laisemad, tulevad otse Ibiza poolse maasääre juurde ja seal AIS järgi on neid kui kirjusid koeri koos.

Sadamasse ei läinud, koht oleks antud küll aga 144 eur. Meil pole siin millestki puudus. Praekartulid pluss 2.5 aastat vana konserv ja euro-taignaviinerid.

Raidi läks majaka juurde (ca 10km) aga eksis ära, väradad ees, jeebid ajasid taga, privado tsoonist aeti koertega välja. Koertest ei jõudnudki pilti teha. Siis jänes jooksis üle tee ja muud seiklused.

Poisid läksid hotelli ümber luusima et senjorita leida kes peldikusse ja dushi alla laseks.