Mallorca | Soller

Turismitööstuse (rongi)rataste vahel. Rongisõit Palmast Sollerise ja sealt edasi trammiga alla sadamasse. Midagi ‘must be’ attraktsiooni sarnast. Kõik 12 miljonit turisti kes siit aasta jooksul läbi traavivad teevad selle raja ilmselt läbi. Võiks olla sajandivanune rong aga kas Ph ristpeadega kruvisid siis ikka oli võiks mõtlema panna. Mõni vagun siiski oli kaunis iidne õigete kruvide ja vaskdetailidega alumiiniumi asemel. Aga mõnedes detailides päris autentne – istmed ja eriti kolin mürin rongi-rattad-ragisevad ja tunnelid. Kus 32 kraadise ilma vahelduseks külma tuult tuli. Vedurimehed ja konduktorid lasid kõvasti vilet ka, oleks pidanud laevast pasuna kaasa võtma saanuks kenasti segadust tekitada.

Koit hindab olukorda.

Ja trammiga edasi sadamasse. Ka eelajalooline

Lind oli kaasas aga lendu keeldus minemast. Military area. max 30m ja juhtimist kuulab niipalju et häda pärast saab alla tuua. Laht ja sadam väga ägedad, mägede vahel. Ankrukoha hädapärast oleks leidnud ka aga suht täis pikitud oli ka mais.

Tagasi oli raskem saada trammid olid reserveeritud hullunud vihmavarjudega giididele turismigruppidega keda enne treeniti, paika joondati et kuidas vagunile tormi joosta. Nagu lambad karjas.

Homme hommikul stardime takkatuulega Denia poole tagasi. Koit pühapäeval paneb Hiuumaale 7 kraadi kätte tagasi..