Palermo Si.Ti.Mar

Pealinnas paigas. Tee peal suutsin tukkumise järgselt halssida ja ära unustada et lant taga. Tamiil ümber laeva ja lahti ei saanud. Propp siiski lahti nii edaspidi kui reversiga. Tea kas ropecutter aitas katki lõigata. Oligi vilets lant. Suurt kala ei ole ei meres, turul ega poes. Kaladel ei ole veel maikuu.

Pandi 57 jalase kaatri kõrvale vendriks. Laevades elu sees. Prantslased, sakslased ja laev nimega PERSEA kahtlase lipuga vasakul saalingus.

Suvel siia sadamase saada ilmsesti pole lootust, vanalinn kohe kõrval.

Õhtul hulkus kail sadamakass, eelistas prantsuse kööki, volksas nende laeva. Kusjuures seal laevas on ka koer. Meid ignoreeris. Siis läks saksa jahti inspekteerima.

Veiko läks linna lampi ostma aga leidis hoopis popid kraanid

Ja siis tegi ta ratsapolitseist pilti ja hakatigi teda taga ajama. Kiired jalad päästsid.

Siin muudki huvitavat, kerjavat kõutsi näiteks mujal ikka ei näe

Ja paar linna vana kinnisvara pilti ka. Seda on lademes.

Ja paar droonipilti. Pikalt ja kaugele ei saanud minna, tuult puhub üksjagu ja puhanguti ja miskit on nad siin leiutanud, nii kui vanalinna poole lennata kaob signaal. Kaks korda katkes täiega. Tahtliku blokeeringu moodi.

Eile käisime söömas kohas mis pealnäha nagu lakutud söökla aga kokad olid ekstra siledad, pitsalabida operaator-mees karvane isane, pizza ahi tõsine ja haruldane juhus et pitsa oli tõesti hea. 13euri.

Ilm kena kui pilve pole ees. Pilv ees ja puhub – kohe külm. Päikesega küpsetab ikka korralikult.

Teise päeva sammu skoor – Veiko võitis tänu ratsapolitseile pikalt 32000 Tiit-Kullo 22000. Õhtul ei tulnud miskit filosoofiat ega keskustelu, kohe kobiti koikusse.

Kõuts oli ka täna tööl

Andekas neeger (see roheliste prillidega) oli rolleri aku peale koletu tümakamasina ehitanud ja käis siis sellega kõrtsude taga möllu tegemas. Raha tuli. Kohalik peni teda ei sallinud, vaat et läheb kallale.

Muidu tänavamusikuid ka igal nurgal või kõrtsus. Reede õhtu.

Ja siis siin sadamas on eriline installatsioon tehtud, miski vana müür pluss tohutu bassein jne. Värvimängu ja tümakaga purskaev. Täitsa efektne. Ujuma vist ka ei sobi minna kuigi sildid olid ainult murul tallumise kohta.

Söögimaja täna oli täiesti mitteturistidele mõeldud jaapani söögimaja. Neegrinaised (ei olnud kaalulangetajate klubi kokkutulek) ja harakirijaapanlane klientideks. Supp 3eur ja toit 3eur ja pearoog 6eur. Kui tabasid ära mis süüa sünnib. Kullol juba teine päev ei vea, eile pizzamajas lihapraega ja täna aasia majas pardipraega. Part oli eriti jäle, nagu oleks kiirteelt üles korjatud ja need tükid siis fritüüritud.