Hydra teisel katsel

eile tulime hydra saarele teisele katsele.suur katamaraani kolakas sõitis ees ja teisi purjekaid ka. õnneks see suur sõitis müüda. sadam väike.

saime lahkuva reisilaeva kohale. ja oli kai kuhu võis jääda. vedas. loozikoht, kõrtsid jne otse ahtris. ja siis hakkas sadamas spektaakel, purjekaid muudkui tuli ja kohti ei olnud. ja ankrud läksid neil sassi. nagu tubateater. aga nõrgalt esinesid, me ikka andsime siin pikema etenduse. kolm tundi. igatahes lahe kui ka teised võimlevad tundide viisi et ära parkida:)

see hydra on nagu turismiprospekt. autosid pole. muulad ja eeslid. kärud. kasse karjadena. kohalikud võiks toogades käia aga ei, sandaalid ja euroriietus.

purjekaid toppisid end sinna kus me eelmine kord jamasime lausa kahte kihti. täna tuult pole, hullu pole. vahemere parkimisstiil.

õhtul tuli kaubalaev. maha laetakse nagu vanasti. kotikaupa. no alusega ka. õlleauto oli esimene.

hommikul toimus siin aga midagi uut. eile oli paar muula. mõtlesime et ponid ja turistidele. täna on terve kari. tuleb välja et vajalikud veoloomad. hydratrans. 150kg ehk kolm tsemndikotti või 32 katusekivi jne. muudkui veavad nodi mägedesse.

sõidame täna pikemalt, läheme tagasi aegina juurde, täna vaikne ilm ja katsume koopaid vaatama minna. päästepaadiga saab ligi.