Aegina

eile perdika sadmamas, see oli saare ühes otsas ja täna aegina sadamas saare teises otsas. ateenale lähim saar ja rendijahid käivad siin reisi algul ja lõpul. reisi algul põgenesime ullu ilma eest kaugemale, nüüd siis tulime ka siia. homme anname laeva ära ja ateena on siit 2-3h sõitu.

ilm vedas välja. lubati küll tänaseks pilvitust aga siia seeei roninud. saronici lahes oli siiski taevas selge ja vihma hakkas tibama alles õhtul. pühapäeval on siin ainult 12 kraadi. täna päeval oli 25deg ja päike piinas täiega. 

päev lähevad järjest kiiremini. hommikune ujumine moni saare lahes, angistri saare vaatasime üle ja siis aeginasse. et selle kolaka laevaga sadamsse kohta saada. sugugi mitte liiga hilja kusjuures. õhtul pimedas üks ‘pisike’ 50 jalane tiirutas mööda sadamat pikalt ja tea kas leidis augu kuhu ennastvahele suruda.

söögist. laud katab ennast ise. hull kiiresti. ja mustad nõud kaovad kolinaga veel kiiremini. kolm naist pardal, kõik tegutsevad. uskumatu kui kiiresti makaronid lauale tekivad. jogurt, viimarjad ja muu liiga tervislik samuti. kõik on arvel, moment on kaks kartulit ja kui kuus veel oleks saaks kartulirooga. sihuke täpsus.

moodustasime rollerite gängi. üürisime kolm tükki ja sõitsime kolmandiku saart läbi. üle mägede. are roller sõitis võlgu. kütust polnud seest ja ikka liikus. lärmi jõul. teis pool saart oli päris kena tuul, meri kihas. kiiver andis sooja.

moment on laevas kasiino. blackjack või mis iganes see on. are peab panka. tea kas läheb plastketastelt sujuvalt eurodele üle. tundub et meelis riibub koore.

kõrval on lagoon 42, nagu nordea. iisraeli lipuga. hea nüüd kui öösel laevu segi ei aeta, et kuhu pommi panna. 

no nii. märgime ära et kl 2326 are tegi ettepaneku panna ketta eest euro tükist. nali. esialgu.