toilet day

First may, toilet day. ei, noh kui eile keeras jutuks see peldikuteema, teooorias ja isiklike elamuste toel.

täna oli praktika,

raidi mainis hommikul et tundub et meil on probleem. peldik kinni. tal värskelt meeles mis see tähendab, puffinil oli 4 tundi peadpidi uksest sees. molly pumba parandus võttis vähe vähem, paar tund max.

seekord ei läinud nii lihtsalt. kui hommikul tundus et mis päeval teha siis teha oli küll.

kõigepealt taksoga ainsasse lahti olevasse ehituspoodi ja voolikuid ja kaablit.

väljast ei urgitsenud kuidagi.

siis seest lahti ja loputused. supikausiga pehmelt öeldes reovett välja viia. ja ämbriga. ja paberitega. hanse on vinge laev aga peldik on mõeldud hooldusvabana. ligi ei saa. sellele kuradi sitamahutile mida teoreetiliselt sadamas olles peaks kasutama.

vaat see oli umbes. väkjund. paberi värk. alt otsast.

ehk siis et kui toru lahti lased siis 50l sodi on laevas laiali. loputasime siis teist oma paarkümmend korda ja ei midagi. ikka tõmbab umbe. lõpuks lõikasime mahutisse augu, inspektsiooni luuk sisse lõigatud ja nüüd on parim hanse

ja käega siis sai selle sõnulseletamatu kamaka kätte.
kõik see jama kestis kella kuueni.

ja siis moussels valge veini kastmes.

lahe.

homme paneme siit minema kui kiil vähegi üle sadma läve ‘sill’i läheb. ilmselt enne poolt kümmet ei saa ja jerseyl peame olema enne kella 1500. tuleb kimamine. järgmine tõus lubab sisse minna juba pimedas. kl 2100