Puerto Banus

Marbella külje all, õigupoolest siin on sadam kuhu suured jahid sisse mahuvad ja teenidatakse ja jõukam rahvas on siia omale pesa teinud. Nii et huvitav koht, midagi Andaluusia Monte Carlo sarnast. Ega teagi mida vahtida kas jahte või autosid. Siia ei sobi muu kui cabrio ja min neli summutit või midagi ekstrakallist soovitavalt matti värvi. Terve linn kubiseb neist. Peab Rolls Roys või Lamborghini olema et pilku püüda. Porche on tavaline käru, Audiga ei sobi sõita. Kai on kalliste brändide poode riburada täis, mida siin ei ole seda pole olemas, kaubamajade rivi on paar kvartalit tagapool.

Raidi kablutas matkale (Marbellasse, 18km kõmpis maha, dushi alla enam ei suutnud minna, laeva dush päästis)

Me läksime seda mälestusväärset patuurgast otsima aga ei leidnudki, mitte et neid siin ei oleks, üksjagu on. Issanda loomaaed kes siin ringi kondab on ikka täiega huvitav. Võiks öelda et piipu tõmbavaid neid alamaid pätte on ja muude elukutsete esindajaid mõlemast soost. Üks eestlane oli ka kai peal ja isegi ühe eesti päti tuvastas Kalev ära.

Kaks beach’i ka kohe linnas. Nii et täiskomplekt.

Sadamamaks on nipiga, laeva laiuse järgi 3.75m+ kukuks me oma 3.8m’ga 15m pikkuse hinnaklassi, mis teeb ööpävas 120eur. Aga ei pandud, pääsesime ‘mid season’ hinnaga 41eur. Sadam üle rahvastatud ei ole aga enamikus kaatrid.

Homme Malagasse