Grenadines – Canouan – Sandy Lane Yacht Club and Residences

Hommikune paat oli kirjadega ‘croissants baquettes’. Täpselt mis vaja. Teel peal tuli reisija pardale.

Saar kus me nüüd oleme on trikiga. Paraleelmaailm. Tont teab mitukümmend (mitusada sada sada?) miljonit siia on investeeritud, hiljuti valmis saanud. Tuhat laeva pressib siia sisse küll. Me oleme ainsad. Teenindavat personali on nagu kärbseid, täisstaff, kõik viksid ajavad elektrikärudega ringi. Peldik on sammastega nagu ülikooli peahoone ja marmorist (mida peahoones ei ole) ja sama ka ranna oma. Rand on ka meie päralt ja ranna bassein ja ranna baar ja poed ja restoran jne. Spaa majad on siin ka. Ehitavad veel mäe teist külge ka täis. Päris lahe koht. Tasub külastada kuniks seda on, sest ühe laeva kaupa pidades pole kauaks.

Rand, ainult meie jäljed

Tsivilisatsioon igatahes on täiega. Rand on puhas liiv ja ookeanilaine. Jäljed rehitsetakse ära. Käisime ookeanis kuni villand sai ja kolisime kokteilidega basseini edasi.

Nüüd on delegatsioon dushi all ja piinab pesumasinaid. Ei ühtki rastapatsi. Meil siin ees lakutakse kõiksugu keemiaga üht kaunis sihukest kaatrit mis suure lõbulaeva väike osa. Kõrval lennurajal stardivad eralennukid. Learjet läks just üles. Jääd tooma. Siin kõrval olla nimelt saar kus miljardärid ennast miljonäride eest peidavad. Näis mis see homne kai arve tuleb, Kalev kuulis numbrit 28 usd. Aga oli see nüüd per nägu või per foot või mis:)

Tiit käis just peldikut üles pildistamas, seest ja väljast. Seal ka disainsohvad ja telekas. Idee oli teha peldikus filmiõhtu.

Harlet tegi selle vea et võttis dushi alla minnes päikeseprillid ära. Koristati ära. Management tõi lennukiga kõrvalsaarelt kahed uued. Vabandati et saarel rohkem ei ole.

Muideks siin pole ühtki prügkasti, prügi viiakse laevast tipi eest ära.

Tuhande laeva üks peldikumaja – kaks dushi ja neli potti.

Ja nüüd puänt. Elekter ja vesi maksis 5.76 usd. Ja esimene öö on Dream Yacht Charter laevadele NULL USD. Muidu jah 28 USD. Äkki käime Tobago Key’s ära ja tuleme tagasi. 5 miili minna.

Selline sadam siis, õhtul tuli veel üks kata ja üks tuhkpeen lõbulaev Barcelona-Roheneeme-Barbados. Roheneeme saartelt Barbadosele läks ainult 16 tonni diislit.